PRODAJA GASILNE OPREME

Več kot 25 let izkušenj nas je pripeljalo, da lahko za vas opravimo kvaliteten pregled gasilnikov in hidrantov ter dobavimo in montiramo gasilne aparate.

Iskanje kakovostne gasilne opreme je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti vašega objekta. Naše podjetje vam ponuja popolno paleto gasilne opreme, skrbno izbrano za učinkovito in zanesljivo delovanje. Naše stranke lahko računajo na individualizirano svetovanje, saj razumemo, da so potrebe vsakega prostora in industrije edinstvene. Ne samo, da vam bomo pomagali izbrati pravo opremo, ampak vam bomo tudi zagotovili, da je vse v skladu z veljavno zakonodajo.

Ne čakajte na nesrečo, da bi ukrepali. Vlagajte v varnost zdaj z našo vrhunsko gasilno opremo

Pogosto vprašanja o požarni varnosti

Detektorje dima je priporočljivo preverjati vsaj enkrat mesečno, da se zagotovi njihovo pravilno delovanje. Baterije je treba zamenjati vsaj enkrat letno ali ko detektor oddaja zvočni signal, ki opozarja na nizko raven baterije.

  Da, izjemno pomembno je, da so tudi otroci seznanjeni z osnovami požarne varnosti. To vključuje poznavanje poti za evakuacijo, pravilnega postopka v primeru požara in pomembnosti detektorjev dima.

 Priporočljivo je, ganjih in izvajanje osnovnih preventivnih ukrepov je ključno. To vključuje redne preglede električnih napeljav, pravilno shranjevanje vnetljivih materialov, namestitev in vzdrževanje detektorjev dima ter izvajanje rednih požarnih vaj in izobraževanj za zaposlene ali družinske člane.