OSTALE STORITVE

01. Sanacija hidrantnega omrežja

Pregled hidrantnega omrežja ni le dobra praksa, ampak v Sloveniji tudi zakonska obveza. Kljub temu pregledi pogosto razkrijejo pomanjkljivosti, ki lahko v kritičnih trenutkih postanejo resnična težava. Če se pri pregledu odkrijejo nedelujoči hidranti, puščanje ventilov ali druge nepravilnosti, smo tu, da vam pomagamo.

Naša ekipa strokovnjakov ne le identificira težave, ampak vam nudi tudi celovite rešitve za njihovo sanacijo. Zamenjava nedelujočih ali okvarjenih hidrantov, tesnjenje ventilov, odprava puščanja – vse to opravimo hitro, učinkovito in v skladu z veljavnimi standardi.

Zakaj izbrati nas za sanacijo hidrantenga omrežja? 

   PREGLED – SANACIJA – IZVEDBA s strani naših usposobljenih in zanesljivih zaposlenih

Na ta način vam zagotavljamo, da bo vaše hidrantno omrežje ne le izpolnjevalo zakonskih obvez, ampak bo tudi pripravljeno na učinkovito delovanje, ko ga boste najbolj potrebovali.

S pravilnim vzdrževanjem hidrantnega omrežja ne zagotavljate le varnosti objekta, temveč tudi ljudi, ki v njem prebivajo ali delajo. Ne dovolite, da bi neustrezna tlaka vode postala kritična točka v primeru požara. Zaupajte našemu strokovnemu znanju in poskrbite za maksimalno varnost.

02. Meritev električne in strelovodne inštalacije

Nudimo obsežne preglede električnih inštalacij, ki so v skladu z zahtevami iz Pravilnika o nizkonapetostnih električnih instalacijah in tehnične smernice TSG-N-002:2021.
Naši strokovnjaki natančno izmerijo kakovost vaše električne napetosti in sestavijo zapisnik, ki poda jasno oceno stanja in varnosti vaših inštalacij.

Električne inštalacije:

  NUDIMO OBSEŽNE PREGLEDE ELEKTRO INŠTALACIJE, ki so v skladu z zahtevami iz Pravilnika o nizkonapetostnih električnih instalacijah in tehnične smernice TSG-N-002:2021. Naši strokovnjaki natančno izmerijo kakovost vaše električne napetosti in sestavijo zapisnik, ki poda jasno oceno stanja in varnosti vaših inštalacij.

Strelovodna inštalacija:

  PONUJAMO TUDI STROKOVNO PREVERJANJE VAŠIH STRELOVODNIH INŠTALACIJ. Naše storitve so usklajene z zahtevami Pravilnika o zaščiti stavb pred udarom strele in tehnične smernice TSG-N-003:2021. Ob koncu preverjanja dobite zapisnik, ki jasno in nedvoumno oceni stanje in varnost vašega sistema zaščite pred strelo.